Uliveti Di Carlo Olijfolie, 500ml.
Uliveti di Carlo Biologische Extra Vergine Olijfolie van Ontpitte Olijven, Valli Trapanesi DOP 500 ml: uitsluitend verkregen uit olijven van de Cerasuola-variëteit, heeft een intens fruitige en kruidige smaak, perfect voor volle en smaakvolle gerechten zoals vlees en soepen, je proeft het karakter van westelijk Sicilië.
De oogst, strikt handmatig, vindt plaats tussen oktober en november en de olijven worden binnen 12 uur na de oogst geperst in de molen van de Premiati Oleifici Barbera. Na een proces dat de olijven ontpit, wordt de olie uitsluitend verkregen uit de pulp van de olijven, wat een een product van de hoogste kwaliteit garandeert. Deze biologische extra vergine olijfolie van Barbera biedt een uniek sensorisch profiel, met een rijke en intense smaak. Het is een product van de hoogste kwaliteit, speciaal voor wie op zoek is naar authenticiteit en kwaliteit.
KLEURCODE:ZWART
KLEURCODE:BLAUW
© 2024 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl