Sabarot Reuzebonen ,350 gram.
Grotendeels geassocieerd met cassoulet, kunnen witte bonen worden geserveerd als bijgerecht bij uw vlees en vis, salades, aardappelpuree of warm met een vinaigrette. Ze zijn zeer geschikt voor gestoofde gerechten, met tomaten, kruiden en kleine hoeveelheden vlees.
Ingrediënt: Reuze bonen
Aanwezigheid van granen die gluten bevatten.
De vetgedrukte informatie is voor intolerante of allergische mensen.
Voorbereidingstips: Inweken: één nacht. Kook de bonen op laag vuur in 3 keer hun volume water gedurende ongeveer 80 minuten van de kook. Dit pakket bevat ongeveer 6 porties van 80 g.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g droog product: energie: 1,249 kJ (296 kcal) / vetten: 1,8 g waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g / koolhydraten: 40 g waarvan suikers: 2,2 g / voedingsvezels: 18 g / eiwit: 21 g / Zout: 0,02 g
© 2024 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl