Sabarot Kievits bonen, 500 gram.
Kleiner en zachter dan witte bonen. Kievits bonen kunnen ook worden genoten in salades, soepen of als vlees of vis.
De bonen komen uit Zuid-Amerika waar ze 4000 jaar worden geteeld. Ze kwamen in de zestiende eeuw aan in de bagage van de grote navigators. Ze worden sinds het begin van de twintigste eeuw in Frankrijk geteeld.
Ingrediënt: kievits bonen
Aanwezigheid van granen die gluten bevatten.
De vetgedrukte informatie is voor intolerante of allergische mensen.
Voorbereidingstips: Inweken: één nacht. Kook de sperziebonen op laag vuur in 3 keer hun volume water gedurende ongeveer 80 minuten van de kook. Dit pakket bevat ongeveer 6 porties van 80 g.
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g droog product: energie: 1,249 kJ (296 kcal) / vetten: 1,8 g waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g / koolhydraten: 40 g waarvan suikers: 2,2 g / voedingsvezels: 18 g / eiwit: 21 g / Zout: 0,02 g
© 2024 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl