Georges Bruck ganzenvet puur in blik, 180 gram.
Georges Bruck is opgericht in 1852 en is een traditioneel familiebedrijf in Straatsburg, Frankrijk. Vandaag, met vijf generaties expertise in het bedrijf, produceert Georges Bruck de beste foie gras in de Elzas. Georges Bruck Foie Gras Semi-gekookt met Madeira is eendenlever gekookt in bouillon vervolgens geplaatst in een glazen pot met zout en kruiden. Het wordt dan bedekt met bouillon dat uitloopt in een natuurlijke gelei. Deze gastronomische delicatesse heeft een zachte smaak die zoet, rijk en smeuïger is. Serveer vers met gekonfijte zoete ui, cornichons en licht geroosterd brood.
Omschrijving: puur ganzenvet blikje.
Toepassing: Bij de bereiding van Confit d’Oie en Cassoulet, aardappelen roosteren in de oven, bereiding van zuurkool, braden van gevogelte in de pan.
Laat het vet goed heet worden.
Ingrediënten: 100% ganzenvet.
Voedingswaarde per 100g: Energie 3690kJ/898kcal; Vet 99,8g waarvan verzadigde vetzuren 27,7g; Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g; Eiwit 0g; Zout 0g.
© 2025 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl