Panettone Milanese met zijn moderne varianten heeft een bijzondere smaak die alleen wordt versterkt door bepaalde soorten wijn te combineren. De wijn voor Panettone moet zoet geurig zijn en met een delicate smaak die de smaaknuances van de ingrediënten Panettone-dadels zoals een Moscato of Passito niet domineert. Zet Panettone in de magnetron (3 minuten laag vermogen) of in de oven op lage temperatuur vlak voor het serveren; op deze manier heb je een zeer geurige cake. Geroosterde sneetjes van dit brood kunnen worden geserveerd met een cappuccino als ontbijt of als middagsnack met espresso. Wentelteefjes met panettone serveren is een andere optie.
Ingrediënten Tarwemeel, rozijnen 13%, suiker, boter (melk), gekonfijte sinaasappelschillen 9% (sinaasappelschillen, glucose-fructosestroop, suiker), natuurlijke gist (natuurlijke gist, tarwebloem), eigeel, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, glucosestroop, melkeiwitten, zout, aroma's, magere melkpoeder. Kan sporen bevatten van noten en sojabonen. Zie de vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bewaar in een koele, droge plaats.
KLEURCODE:LICHTROZE
© 2024 www.delicatefood.nl - Powered by Shoppagina.nl